25 april, 2022

Poortdrangers – gemak en veiligheid

hekken

Schließer für die Pforte
Schließer für die Pforte

Steeds meer huiseigenaren rusten hun poorten uit met een dranger. Waar hebben deze mechanismen hun groeiende populariteit aan te danken? Welke kenmerken moet een goede dranger hebben?

Een poort zit in de eerste lijn van bescherming van de woning tegen inbraak. Drangers verhogen niet alleen de veiligheid, maar ook het gemak van het gebruik van de tuin. In het aanbod van Eko-Okna S.A. vindt u Locinox Lion drangers. Het zijn producten van topkwaliteit die bekend zijn op de markt en compatibel met al onze omheiningen.
De voordelen van drangers voor poorten:

Constante sluitsnelheid

Een constante sluitsnelheid is erg belangrijk, ongeacht de weersomstandigheden. Als de poort te traag sluit, bestaat het risico dat er bijvoorbeeld een hond naar binnen loopt. En als een zware poort te snel sluit, kan dit juist een gevaar voor bijvoorbeeld kinderen opleveren. Drangers elimineren het gevaar dat binnenkomende personen worden geraakt door de poort – merkt Paweł Piasecki, Productmanager Aluminium en Stalen Omheiningen bij Eko-Okna S.A., op.

Het bedrijf Locinox heeft het actieve temperatuuraanpassingssysteem Activ-Thermal-System ontwikkeld, waardoor de dranger altijd binnen dezelfde tijd sluit, ongeacht de omgevingstemperatuur. De zuiger is gemaakt van intelligente kunststof, die sneller samentrekt dan de werkvloeistof. Wanneer de olie stroperiger wordt bij lagere temperaturen, trekt de zuiger samen, waardoor extra stroming mogelijk wordt en het langzamere effect van de dranger wordt gecompenseerd.

Duurzame behuizing in een kleur naar keuze

Locinox drangers hebben een behuizing van geanodiseerd gepoedercoat aluminium, die ze beschermt tegen nadelige weersinvloeden. De behuizing biedt bescherming tegen wind, stof en water. Het mechanisme is bovendien beveiligd door axiale afdichtingen, waardoor een langdurige werking gedurende vele jaren van gebruik van de poort wordt gegarandeerd.

De omheining van een woning is haar uithangbord. Niet alleen het uiterlijk van de omheining is belangrijk, ook dat van de accessoires. We kunnen de dranger leveren in elke kleur naar keuze, bijvoorbeeld identiek aan de kleur van de omheining – benadrukt Paweł Piasecki.

alt

Nauwkeurigheid en precisie

Sommige mensen willen een snelle sluiting, anderen geven de voorkeur aan een trage werking van het drangermechanisme. De snelheid kan op een eenvoudige manier worden ingesteld naar de wens van de klant – verduidelijkt Paweł Piasecki.

Bovendien kunt u met de eindsluitfunctie de poort sneller sluiten, zodat de gebruiker er zeker van kan zijn dat deze goed is gesloten. Deze functie kan worden uitgeschakeld. Zelfs een sterke wind hindert het sluiten van de poort niet, want de sterke torsieveer levert de nodige kracht.

Accessoires voor omheiningen

Naast drangers kunnen omheiningen worden voorzien van een aantal andere accessoires die niet alleen praktisch, maar ook decoratief zijn. Video-intercoms, brievenbussen, aandrijvingen, fotocellen, signaallampen en ledverlichting zijn slechts enkele van de accessoires die Eko-Okna S.A. aanbiedt.

Aandeel

Zie ook

Eko-Okna S.A.
Kornice, ul. Spacerowa 4
47-480 Pietrowice Wielkie
NIP: 6391813241, KRS: 0000586067

Onze website gebruikt internet-tags zoals cookies om persoonsgegevens te verzamelen en te verwerken om inhoud en advertenties te personaliseren en om het verkeer naar websites, apps en het internet te analyseren. Cookies zijn computergegevens die worden opgeslagen in bestanden en opgeslagen op uw eindapparatuur (d.w.z. uw computer, tablet, smartphone, etc.), die de browser naar de server stuurt telkens wanneer de pagina vanaf dat apparaat wordt geopend, terwijl u sites op het internet bezoekt. Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens