26 februari, 2024

ROTO NX hardware vervangt ROTO NT hardware

hardware


Vanaf april 2024 zal de ROTO NX hardware de bestaande ROTO NT hardware vervangen. Deze stap introduceert een aantal verbeteringen en innovaties die de productkwaliteit en functionaliteit verhogen.

De nieuwe scharnieren, die verkrijgbaar zijn in twee draagvermogens – 130 kg en 150 kg – zorgen voor nog meer flexibiliteit en aanpassing aan verschillende behoeften van de klant. Bovendien kan door het gebruik van een verborgen scharnierbeugel het gewicht van het raam worden verhoogd tot 150 kg, een aanzienlijke verbetering voor geselecteerde opties.

Aandeel

Zie ook

Eko-Okna S.A.
Kornice, ul. Spacerowa 4
47-480 Pietrowice Wielkie
NIP: 6391813241, KRS: 0000586067

Onze website gebruikt internet-tags zoals cookies om persoonsgegevens te verzamelen en te verwerken om inhoud en advertenties te personaliseren en om het verkeer naar websites, apps en het internet te analyseren. Cookies zijn computergegevens die worden opgeslagen in bestanden en opgeslagen op uw eindapparatuur (d.w.z. uw computer, tablet, smartphone, etc.), die de browser naar de server stuurt telkens wanneer de pagina vanaf dat apparaat wordt geopend, terwijl u sites op het internet bezoekt. Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens