25 juli, 2022

Speel met de kleuren - een unieke verscheidenheid van kleuren beschikbaar in ons assortiment!

Ramen

U hebt nu al de mogelijkheid om uzelf ervan te overtuigen dat de kleuren die wij in onze offertes aanbieden uniek zijn en bieden veel combinatiemogelijkheden. Zo krijgt u een uniek ontwerp voor uw ramen, garagedeuren, hekken en deuren,Zelfs de meest veeleisende klant zal voor zichzelf een oplossing vinden.

Speel met de kleuren
Speel met de kleuren

Acrylcolor is de buitengewone variëteit die in het Gealan systeem beschikbaar is. Deze ramen zijn gemaakt van speciale profielen met een uitwendige coating van acrylglas. Dankzij de gebruikte technologie zijn ze veel duurzamer dan traditionele PVC ramen.

De voordelen van het GEALAN-acrylcolor® systeem zijn:
Acrylcolor

Gealan systemen worden gekenmerkt door duurzaamheid en weerstand tegen veroudering. Dankzij hoogstaande profielen, behoort deze technologie tot de duurzaamste bouwmaterialen. Het systeem maakt gebruik van de baanbrekende STV-technologie, die bestaat uit het hechten van het glas en het profiel van de vleugel met dubbelzijdig plakband, terwijl de traditionele blokkering behouden blijft. De statische lading van de glasplaat wordt overgebracht op de vleugel, en het hele systeem wordthierdoor stabieler. Hier kan het glas zonder problemen verwisseld worden.

STV® ist eine revolutionäre Technologie

Bij aluminium hekken kunt u kiezen voor de BICOLOR optie, zodat u de kleuren naar wens kunt mengen en combineren! Dit geeft u een onbeperkt aantalkleurencombinaties. U kunt uw omheining ook aanvullen met houtachtige elementen, die momenteel op de TOP staan. Tweekleurige hekken zijn een geweldige manier om variatie aan te brengen in uw huis- en tuinomgeving. Als u echt iets origineel wilt, ga voor een tweekleurig hek!
  • RAL kleuren,
  • uniek ontwerp,
  • houtachtige elementen,
  • Combineer zoals u wilt.
Zäune BICOLOR
Wood-like Winchester combineert de natuurlijke kleuring van hout met het de duurzaamheid van aluminium hekken. Met deze optie krijgt u het natuurlijke uiterlijk vanvan hout. Het is de moeite waard te weten dat aluminium hekken verschillende voordelen hebben.De belangrijkste daarvan zijn:
  • grote keuze aan ontwerpen
  • frame in elke RAL-kleur
  • combinatie van opvulling of opengewerkt
  • hoge kwaliteit en duurzaamheid
  • elegant en stijlvol uiterlijk
Holzähnliches Winchester

Wij bieden een zeer ruime keuze aan producten. Wij geven u de mogelijkheid om uit vele ontwerpen en kleuren te kiezen - mix en match zoals u wilt!

Aandeel

Zie ook

Eko-Okna S.A.
Kornice, ul. Spacerowa 4
47-480 Pietrowice Wielkie
NIP: 6391813241, KRS: 0000586067

Onze website gebruikt internet-tags zoals cookies om persoonsgegevens te verzamelen en te verwerken om inhoud en advertenties te personaliseren en om het verkeer naar websites, apps en het internet te analyseren. Cookies zijn computergegevens die worden opgeslagen in bestanden en opgeslagen op uw eindapparatuur (d.w.z. uw computer, tablet, smartphone, etc.), die de browser naar de server stuurt telkens wanneer de pagina vanaf dat apparaat wordt geopend, terwijl u sites op het internet bezoekt. Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens