24 juli, 2023

SWISSPACER Air. Bescherming voor geïsoleerde beglazingen

ramen


SWISSPACER Air is een nieuw product dat onmisbaar is voor veel gebruikers van geïsoleerde beglazing. De belangrijkste taak van dit product is het regelen van de druk tussen de ruiten en de rand. Het beschermt het glas tegen barsten en de hele isolerende glaseenheid tegen kromtrekken tijdens transport en dagelijks gebruik.

Geïsoleerde beglazing wordt steeds vaker gebruikt. Ze kunnen de thermische en akoestische isolatie aanzienlijk verbeteren. Tijdens het transport per vliegtuig of in gebieden met grote hoogteverschillen kunnen er echter drukverschillen optreden tussen de binnen- en buitenkant. Ze kunnen ook worden veroorzaakt door veranderende weersomstandigheden.

Deze verschillen kunnen leiden tot gebarsten beglazing en kromgetrokken assemblages. SWISSPACER Air lost deze problemen effectief op.

– Dankzij deze technologie kunnen raam- en deurfabrikanten er zeker van zijn dat hun goederen ongeschonden bij de klant aankomen en dan zonder mankeren hun rol zullen vervullen, en dat het bedrijf geassocieerd zal worden met betrouwbaarheid – zegt Michał Maciejewski, Managing Director van de Verkoop- en Inkoopafdeling.
De SWISSPACER Air is een metalen huls die voorzien is van een gespecialiseerd membraan. Dit onderdeel zorgt voor een gecontroleerde gasuitwisseling tussen de kamer en de omgeving, waardoor de drukniveaus gelijk worden. Het gebruik van dit onderdeel voorkomt het binnendringen van waterdamp, wat op zijn beurt de levensduur van beglazingspakketten negatief zou kunnen beïnvloeden, vooral de interne low-e coatings.

Het product biedt een betere geluidsisolatie dankzij het gebruik van bredere kamers tussen de beglazingen. Het geluid kan tot 20 procent worden verminderd.

SWISSPACER Air geeft distributeurs en investeerders een gevoel van veiligheid. Ongeacht waar en hoe hun producten worden vervoerd en waar ze worden gebruikt, ze worden niet bedreigd door drukveranderingen. Zij die isolatieglas willen gebruiken in gebieden met zeer grote absolute hoogten en in gebieden met grote temperatuurschommelingen, zouden SWISSPACER Air moeten overwegen als een noodzakelijk onderdeel van hun bestellingen.


Aandeel

Zie ook

Eko-Okna S.A.
Kornice, ul. Spacerowa 4
47-480 Pietrowice Wielkie
NIP: 6391813241, KRS: 0000586067

Onze website gebruikt internet-tags zoals cookies om persoonsgegevens te verzamelen en te verwerken om inhoud en advertenties te personaliseren en om het verkeer naar websites, apps en het internet te analyseren. Cookies zijn computergegevens die worden opgeslagen in bestanden en opgeslagen op uw eindapparatuur (d.w.z. uw computer, tablet, smartphone, etc.), die de browser naar de server stuurt telkens wanneer de pagina vanaf dat apparaat wordt geopend, terwijl u sites op het internet bezoekt. Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens