26 juli, 2022

TaHoma pro – krachtige steun voor de installatie van slimme apparaten

eko4u

Installeert u garagedeuren, eigendomspoorten of automatische rolluiken voor uw klanten? Bent u verantwoordelijk voor het configureren van smart home systeem? Doe het snel en efficiënt met de nieuwe app voor installateurs - TaHoma pro. In dit artikel leest u hoe een nieuwe tool van Somfy het proces van het installeren van slimme apparaten eenvoudiger en sneller maakt.

Het aantal apparaten dat slim kan zijn, neemt elk jaar toe. Het zijn niet langer alleen poorten of rolluiken, maar ook verlichting, warmtepompen en witgoed die automatisch worden aangestuurd. Naarmate het systeem groeit, ontstaat ook het probleem van de configuratie van elk apparaat afzonderlijk. Want een slecht geconfigureerd systeem leidt tot veelvuldige storingen en problemen. Hoe vermijd je ze? Somfy schiet te hulp met haar TaHoma pro app.

TaHoma pro – voor wie ?

Biedt u automatische garagepoorten, eigendomspoorten, rolluiken of buitenjaloezieën aan? TaHoma pro is een oplossing die u snel zult waarderen bij het opzetten ervan. De toepassing maakt het gemakkelijk om niet alleen individuele apparaten, maar vooral het hele slimme systeem correct te programmeren. Dit is belangrijk, omdat een slecht geprogrammeerd systeem vaak defect raakt, en dit is één stap verwijderd van ontevredenheid van uw klant over uw service.

U zult de TaHoma pro app op vele manieren gebruiken. Dat kan het zijn:
  • smart apparaten registratie
  • eerste systeemconfiguratie,
  • onderhoud.
Het is ook vermeldenswaard dat TaHoma pro goed zal werken in nieuwbouw. Waarom ? Omdat het bouwen van een huis een proces is dat uit fases bestaat. Ramen, deuren en rolluiken worden ruim voor het hele intelligente systeem geïnstalleerd. Dankzij de app van Somfy kunt u het Tahoma-bedieningspaneel vooraf registreren bij uw klant. U kunt bijvoorbeeld ook een rolluik of garagepoort of een ander slim apparaat aan het systeem toevoegen. En dit alles zonder een account voor de klant aan te maken, d.w.z. zonder een e-mail en een wachtwoord te vermelden.

De voltooiing van de accountconfiguratie kan de klant zelf doen in de Tahoma doeltoepassing zodra hij toegang heeft tot het internet.Tot nu toe was de voorconfiguratie van de Tahoma centrale alleen mogelijk via de Somfy PRO website, nu kunt u dit gemakkelijk op uw telefoon doen met TaHoma pro.


Het instellen van aandrijvingen in TaHoma pro is eenvoudig

TaHoma pro biedt ook een andere volledig nieuwe functionaliteit, die van het configureren van io-homecontrol aandrijvingen op rolluiken. Het instellen van de eindposities van uw rolluiken met de afstandsbediening of Set&Go kunt u al vergeten, dat kan veel eenvoudiger in de mobiele app.
Bovendien ontwikkelt deze functionaliteit zich voortdurend. Met updates kunnen steeds meer smart home-apparaten op deze manier worden geprogrammeerd.

"TaHoma pro is niet alleen een beginconfiguratie. Het kan ook een service-hulpmiddel zijn. Dat wil zeggen dat wij met deze toepassing het TaHoma-bedieningspaneel van onze klant kunnen "betreden" en bepaalde apparaten kunnen configureren, zoals: de eindposities in de aandrijvingen aanpassen zonder de stroomtoevoer te hoeven onderbreken (...) " - zegt Somfy technisch trainer Michal Seroka.

TaHome pro maakt directe configuratie van de aandrijving in het rolluik mogelijk, maar niet alleen. Ook nieuw is de mogelijkheid om de aandrijving in de garagepoorten te programmeren. Een voorbeeld is de Dexxo Smart iO drive, die u kunt bestellen via onze eko4u configurator.

Dankzij de opleiding die wij hebben gevolgd, kunnen ook wij u helpen TaHoma pro te leren kennen. Praat met ons tijdens een gratis consult.
U zult ook meer te weten komen over andere - even nuttige - oplossingen zoals Serv-e-Go of TaHoma Switch.

Benieuwd naar automatische rolluiken, garagedeuren of poorten? Configureer ze vandaag nog in uw eko4u.

Aandeel

Zie ook

Eko-Okna S.A.
Kornice, ul. Spacerowa 4
47-480 Pietrowice Wielkie
NIP: 6391813241, KRS: 0000586067

Onze website gebruikt internet-tags zoals cookies om persoonsgegevens te verzamelen en te verwerken om inhoud en advertenties te personaliseren en om het verkeer naar websites, apps en het internet te analyseren. Cookies zijn computergegevens die worden opgeslagen in bestanden en opgeslagen op uw eindapparatuur (d.w.z. uw computer, tablet, smartphone, etc.), die de browser naar de server stuurt telkens wanneer de pagina vanaf dat apparaat wordt geopend, terwijl u sites op het internet bezoekt. Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens