21 juli, 2021

Verklaring van consumenteneigenschappen CE voor Decal 88 Vouwdeuren

Decalu 88 Folding Doors

Decalu 88
Decalu 88

De Europese regelgeving stelt essentiële veiligheidseisen voor individuele bouwmaterialen vast. Op basis van een gedetailleerd conformiteitsbeoordelingssysteem opgesteld door de Europese Commissie, hebben we de Decalu 88 vouwdeuren uitvoerig getest.

wyswietlany_tytul

We zijn verheugd u te kunnen meedelen dat het systeem met succes alle tests heeft doorstaan en dat we dus een CE-prestatieverklaring voor vouwdeuren kunnen genereren op basis van Decalu 88 vouwdeuren. De deuren zijn gemaakt op basis van strenge normen en voldoen aan de voorwaarden van de Europese Technische Goedkeuring.

Decalu 88 vouwdeuren zorgen voor een zeer goede thermische isolatie in de winter. In de zomer kunt u het huis openen naar een tuin of terras. Dankzij het unieke systeem van fittingen en profielen kunnen de constructies tot 3 meter hoog worden geproduceerd. De breedte word alleen beperkt door de verbeeldingskracht van de ontwerper. Door een speciaal ontworpen verstel-profiel kunnen alle vleugels even groot worden gemaakt.

wyswietlany_tytul

Technische specificatie van het systeem:

Aandeel

Zie ook

Eko-Okna S.A.
Kornice, ul. Spacerowa 4
47-480 Pietrowice Wielkie
NIP: 6391813241, KRS: 0000586067

Onze website gebruikt internet-tags zoals cookies om persoonsgegevens te verzamelen en te verwerken om inhoud en advertenties te personaliseren en om het verkeer naar websites, apps en het internet te analyseren. Cookies zijn computergegevens die worden opgeslagen in bestanden en opgeslagen op uw eindapparatuur (d.w.z. uw computer, tablet, smartphone, etc.), die de browser naar de server stuurt telkens wanneer de pagina vanaf dat apparaat wordt geopend, terwijl u sites op het internet bezoekt. Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens