27 april, 2023

Waarom al bij de bestelling van ramen horren aan de klant aanbevelen?

eko4u


Waarom al bij de bestelling van ramen horren aanbevelen aan de klant?De aanschaf van ramen is een aanslag op het budget, dus klanten vergeten vaak of houden geen rekening met de extra kosten. Want bijna niemand denkt aan horren als een oplossing die vroeg of laat van pas komt. Daarom is het een goed idee om ze de klant al bij de bestelling van de ramen aan te bieden.

Zoals elk jaar neemt de belangstelling voor horren in de lente- en zomerperiode toe (grafiek).

Bron: Google Trends.

Dus grijp de kans om uw verkoop te verhogen, en met ons kunt u 'een stap verder gaan'. U kunt het horren seizoen in uw bedrijf het hele jaar door laten duren. Hoe doet u dat? Beveel ze al aan bij uw klanten wanneer ze hun ramen bestellen.

Hier zijn argumenten die uw klant al bij het bestellen van ramen aan horren kunnen doen denken.

  1. Wanneer u de ramen installeert, kunt u aanbieden om horren voor hem te installeren.
  2. Horren en ramen van één leverancier betekent een betere kleuraanpassing.
  3. Eén bestelling betekent één levering, wat lagere transportkosten betekent, zodat u een 'betere' prijs kunt aanbieden.

Vraag de klant wat hij of zij wil en stel een hor voor.

Het is de moeite waard om het hele jaar door aan horren te denken. Waarom? Omdat door uw klant het juiste net voor te stellen, u hem kunt helpen zijn problemen op te lossen. Bijvoorbeeld, als uw klant:

En bovendien kan uw klant dankzij de virtual reality VR op window4u de horren met eigen ogen in huis zien, nog voordat hij ze koopt.

Meer weten over horren? Bekijk onze kennis zone site.


Tot slot een paar woorden over het bestellen van horren

Wist u dat u in eko4u een offerte voor horren kunt opstellen en deze vervolgens via de app kunt versturen ter controle door uw verantwoordelijke ? Dit is een goede oplossing omdat:

Heb je nog geen eko4u account? Registreer je of vraag je verantwoordelijke om je een uitnodiging te sturen en begin zo snel mogelijk met het opstellen van offertes via de app.

Aandeel

Zie ook

Eko-Okna S.A.
Kornice, ul. Spacerowa 4
47-480 Pietrowice Wielkie
NIP: 6391813241, KRS: 0000586067

Onze website gebruikt internet-tags zoals cookies om persoonsgegevens te verzamelen en te verwerken om inhoud en advertenties te personaliseren en om het verkeer naar websites, apps en het internet te analyseren. Cookies zijn computergegevens die worden opgeslagen in bestanden en opgeslagen op uw eindapparatuur (d.w.z. uw computer, tablet, smartphone, etc.), die de browser naar de server stuurt telkens wanneer de pagina vanaf dat apparaat wordt geopend, terwijl u sites op het internet bezoekt. Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens