25 september, 2023

Waarom is het de moeite waard om de eko4u-applicatie te gebruiken?

eko4u


Wilt u alles op één plek hebben? Gebruik de eko4u app op je werk en wij helpen u graag. Hoe? We hebben net een serie korte tutorials gelanceerd om u te helpen de eko4u app te herontdekken!

De eko4u app is een tool voor iedereen. We willen dat u zowel de basisfuncties als de meer geavanceerde functies efficiënt kunt gebruiken. We weten dat het uw werkinstrument is, dus hoe meer tips u leert, hoe gemakkelijker het werken in de app zal worden.

Wilt u uw vaardigheden ontwikkelen? Hebt u hulp nodig? Of misschien wilt u aan de slag met een toepassing? We hebben een goede oplossing voor u – onze reeks korte videotrainingen. Deze worden één keer per week gepubliceerd op benefit4u en ook op FB 4u.

Benieuwd wat we al hebben gepubliceerd? Hier zijn enkele van de onderwerpen:

  1. Deuren – hoe kunt u de klant overtuigen om te kopen?
  2. Ramen, deuren, rolluiken, poorten – wordt een verkoop expert.
  3. Volledige toegang op één plek.

Bovendien komen er binnenkort nog meer afleveringen waarin nog meer onderwerpen aan bod komen die nuttig voor je zijn. Tenslotte is de eko4u app voortdurend in ontwikkeling, dus het is de moeite waard om alle functies te ontdekken – zowel de bestaande als de gloednieuwe. Wil je op de hoogte blijven? Volg onze FB 4u.

Wil je meer informatie over eko4u en hoe je meer te weten komt over de app? Check hierj.

Aandeel

Zie ook

Eko-Okna S.A.
Kornice, ul. Spacerowa 4
47-480 Pietrowice Wielkie
NIP: 6391813241, KRS: 0000586067

Onze website gebruikt internet-tags zoals cookies om persoonsgegevens te verzamelen en te verwerken om inhoud en advertenties te personaliseren en om het verkeer naar websites, apps en het internet te analyseren. Cookies zijn computergegevens die worden opgeslagen in bestanden en opgeslagen op uw eindapparatuur (d.w.z. uw computer, tablet, smartphone, etc.), die de browser naar de server stuurt telkens wanneer de pagina vanaf dat apparaat wordt geopend, terwijl u sites op het internet bezoekt. Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens