08 december, 2022

Waarom zou u garage deuren verkopen?

garage deuren


Garagedeuren zijn een integraal onderdeel van het bouwen van een huis. Hun keuze beïnvloedt het karakter en het uiterlijk ervan. Daarom kan het kiezen van de juiste garagedeur die past bij de rest van het raam- en deur een uitdaging zijn voor een distributeur. Waarom? Dit zullen wij proberen uit te leggen in ons artikel.

Zoals we in het begin al zeiden, worden garagedeuren – vooral bij nieuwbouw – het pronkstuk van het huis.  Het is niet verwonderlijk dat hun populariteit hoog is en dat het seizoen voor hen praktisch het hele jaar door duurt (grafiek 1).



Grafiek 1. Belangstelling voor garagedeuren in Nederland.
Bron: Google Trends.


Standaard of premium garagedeur – wat kiezen klanten?

Omdat het populair is om een ​​garage te combineren met een woongedeelte, is het belangrijk om bij het kiezen van een garagedeur:

Volgens onze gegevens is het de premiumklasse, die garagedeuren met nog betere prestaties en extra functies omvat, die vaker door klanten bij window4u wordt gekozen. (grafiek 2). Dat is geen verrassing; een functionele garagedeur is immers een investering voor jaren.



Grafiek 2.  Percentage standaard en premium klasse garagedeuren verkoop bij window4u in 2022.
Bron: interne gegevens.

Conclusie? Het kiezen van een garagedeur is niet de gemakkelijkste zaak, vooral als het gaat om het kiezen van een kleurstelling die past bij de raam- en deurkozijnen. In de praktijk is het vaak zo dat de ramen en deuren van een andere fabrikant komen, en dat betekent dat hun kleuren of fineer sterk kunnen verschillen. Waarom klanten kiezen eerder voor bedrijven die hen een totaalaanbod bieden – van ramen en deuren tot garagedeuren van één producent.

Dit geeft hen de zekerheid dat hun kleuren en fineren niet zullen verschillen.

Wat betekent dit voor u als distributeur? Enerzijds de invoering van garagedeuren is een kans om de inkomsten te verhogen, maar anderzijds is het ook een uitdaging vanwege de verschillende toetredingsdrempels in dit segment van de kozijnen.De onderstaande infographic toont de problemen waarmee distributeurs worden geconfronteerd die van plan zijn hun aanbod uit te breiden met garagedeuren en de voorgestelde oplossingen om met Eko-Okna te werken.



Infographic. Wat weerhoudt distributeurs ervan hun aanbod uit te breiden met garagedeuren en voorgestelde oplossingen.
Bron: eigen uitwerking.

Het aanbieden van garagedeuren (evenals andere producten) het is belangrijk om betrouwbare en gecontroleerde kennis over hen te beschikken, nuttig zowel bij de presentatie van het aanbod aan de klant als bij de daaropvolgende verwerking van de bestelling. Voor dit doel is het de moeite waard om benefit4u te gebruiken maar vooral producthandleiding. Waarom? Omdat dit de plek is waar u uw kennis over Eko-Okna garagedeuren, hun typen, patronen en aanvullende oplossingen zult versterken. En dit in combinatie met:

biedt de complete kennis die je nodig hebt om meer dan alleen garagedeuren te verkopen. En het belangrijkste – u verspilt geen tijd met het zoeken naar antwoorden op uw vragen over het aanbod, omdat u de branchekennis op één plek hebt.



FAQ

  1. Waarmee zal benefit4u mij nog meer helpen? Kijk hier
  2. Hoe krijg ik toegang tot dit e-learning platform? Alles wat u nodig heeft is een eko4u account en u krijgt automatisch toegang tot benefit4u. 
  3. Waar kan ik een eko4u-account aanmaken? Aanmelden hier


Aandeel

Zie ook

Eko-Okna S.A.
Kornice, ul. Spacerowa 4
47-480 Pietrowice Wielkie
NIP: 6391813241, KRS: 0000586067

Onze website gebruikt internet-tags zoals cookies om persoonsgegevens te verzamelen en te verwerken om inhoud en advertenties te personaliseren en om het verkeer naar websites, apps en het internet te analyseren. Cookies zijn computergegevens die worden opgeslagen in bestanden en opgeslagen op uw eindapparatuur (d.w.z. uw computer, tablet, smartphone, etc.), die de browser naar de server stuurt telkens wanneer de pagina vanaf dat apparaat wordt geopend, terwijl u sites op het internet bezoekt. Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens