20 juni, 2023

Hoe haal je meer klanten uit de lokale markt?

eko4u


De afgelopen jaren hebben aangetoond dat het de moeite waard is om traditionele verkoop met online verkoop te combineren. En hoewel jouw klanten het liefst een aankoop doen in een fysieke winkel, zoekt 9 op de 10 klanten informatie over het aanbod online. Maar liefst 46% van de zoekopdrachten betreft vragen over lokale bedrijven en aanbiedingen*. Dus wat te doen om meer klanten uit de lokale markt te halen?

We hebben een manier om het te doen – window4u. Waarom? Want door alleen deze applicatie in uw bedrijf te implementeren, voldoet u tegen lage kosten aan de eisen van de moderne markt. Leer dus over de 3 regels die de moeite waard zijn om op te letten, die onze applicatie ook implementeert.


#1 Promoot uw bedrijf in lokale zoekmachines

Zoals we aan het begin vermeldden, betreft bijna de helft van de zoekopdrachten vragen over lokale producten of bedrijven. Geen wonder: maar liefst 64% van de Nederlanders koopt immers liever in een lokale winkel dan in een grote online winkel. Daarom is het de moeite waard om te "bestaan" in lokale zoekmachines. Een daarvan is window4u, waar klanten distributeurs van raam- en deurschrijnwerk alleen uit de dichtstbijzijnde regio vinden.






#2 Geef de klant de mogelijkheid om je aanbod te visualiseren

Het is bekend dat de keuze van schrijnwerk lastig is voor de klant. En dat komt omdat hij zich moeilijk kan voorstellen hoe een specifiek model eruit zou kunnen zien in zijn huis of in een investering in aanbouw. Om het hem gemakkelijker te maken, komt de moderne technologie van AR (augmented reality) te hulp. Denkt u dat uw bedrijf zich zo'n oplossing niet kan veroorloven? Het is niet waar. U hoeft alleen maar window4u te gebruiken en uw klanten zien uw aanbod in AR op hun smartphone.






#3 Toon je aanbod in verschillende kanalen (omnichannel)

Denk je dat jouw bedrijfswebsite voldoende is om alle klanten te bereiken? Niet helemaal waar. Elke klant is immers anders en maakt gebruik van andere bronnen. Daarom is het zo belangrijk om het bedrijf en zijn aanbod in veel media (omnichannel) te presenteren. Vraagt u zich af waar uw bedrijf naast social media nog meer kan verschijnen? Bijvoorbeeld in window4u. U kunt het gebruiken als onderdeel van de samenwerking met Eko-Okna.



Nog meer tips nodig? Download ons eBook, hier beschikbaar.

*https://www.getmarvia.com/blog/google-local-campaigns-boost-sales-in-your-physical-location

Aandeel

Zie ook

Eko-Okna S.A.
Kornice, ul. Spacerowa 4
47-480 Pietrowice Wielkie
NIP: 6391813241, KRS: 0000586067

Onze website gebruikt internet-tags zoals cookies om persoonsgegevens te verzamelen en te verwerken om inhoud en advertenties te personaliseren en om het verkeer naar websites, apps en het internet te analyseren. Cookies zijn computergegevens die worden opgeslagen in bestanden en opgeslagen op uw eindapparatuur (d.w.z. uw computer, tablet, smartphone, etc.), die de browser naar de server stuurt telkens wanneer de pagina vanaf dat apparaat wordt geopend, terwijl u sites op het internet bezoekt. Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens